Voor een bedrijfsuitje, een exclusief evenement of jubileum huurt u een exclusieve koets

Met de huur van een rijtuig van onze Stalhouderij bent u verzekerd van een bijzonder en uniek evenement, waar nog lang over na gepraat zal worden. Stalhouderij De Zadelhoff biedt u meer dan alleen de verhuur van een koets. Wij denken graag met u mee en ieder aspect van het vervoer is op uw specifieke wensen en ideeën af te stellen. Maak van uw jubileum, bedrijfsevenement of promoactie een exclusieve en sfeervolle belevenis met een rijtuig van Stalhouderij De Zadelhoff. Imponeer uw zakenrelaties met een statige koets, of kies een van onze grotere koetsen voor een onvergetelijk jubileumfeest. Wij verhuren koetsen door heel Nederland en daarbuiten.

bedrijfsuitje koetsverhuur Stalhouderij de Zadelhoff

Onze speciale Bols promokoets wordt ingezet tijdens evenementen om het merk te promoten. De Bijenkorf heeft eveneens een eigen koets bij onze Stalhouderij.

Ook voor u is het mogelijk onze koetsen in te huren om uw corporate identity te promoten tijdens speciale gelegenheden en zo een blijvende indruk achter de laten. 

Authentieke koetsen en Friese paarden

U heeft de keuze uit meer dan twintig perfect gerestaureerde historische koetsen, waarvan de meeste meer dan honderd jaar oud zijn. Wij werken uitsluitend met goed getrainde Friese paarden die dankzij hun majestueuze overkomen ook wel de ‘zwarte parels van Nederland’ worden genoemd.

bedrijfsuitje met koets