Koetsrit langs De Vecht. Samen met je partner, familie, vrienden of vriendinnen in een Authentieke Koets langs boerderijen en villa’s wanen jullie je in een andere wereld. 

bijzonder uitje utrecht koetsrit langs de vecht

Maak jouw Uitje Speciaal

Een rondrit in een van onze rijtuigen langs De Vecht is volop genieten. Je voelt je speciaal al rijdend in deze historische omgeving met haar unieke cultuurlandschap, statige monumenten en mooie groene parkbossen. Het gekletter van de paardenhoeven en het geluid van de rollende koetswielen maken de belevenis compleet. Weer of geen weer. Maak je daar vooral geen zorgen over. Onze koetsen hebben een overkapping. Jullie zijn beschermd tegen weer en wind. Het is comfortabel zitten en wollen dekens liggen altijd klaar.

Rondleiding op de Stalhouderij

bijzonder uitje Utrecht en omgeving

Een rondleiding op de Stalhouderij is inbegrepen als je de Koetsrit langs de Vecht bij ons boekt. De stallen in en langs de Friese paarden en onze grote collectie koetsen bekijken is al een belevenis opzich.

Het rijtuig staat klaar voor jullie!

bijzonder uitje amsterdam koetsrit

Geef van te voren aan indien jullie iets willen nuttigen tijdens deze bijzondere koetsrit. Een fles bubbels, drankjes zonder alcohol samen met diverse versnaperingen is allemaal mogelijk. Na ongeveer anderhalf uur zijn wij weer terug in Breukelen. Wij hebben verder altijd goede suggesties voor een leuke bistro of een geweldig restaurant in de directe omgeving.

bijzonder uitje amsterdam koetsrit

Heb jij interesse in een Bijzonder Uitje - Koetsrit langs De Vecht?

Bel dan nu naar de Stalmeester:

Frank Weij 06-15015729

Of stuur ons jouw gegevens via ons formulier Contact Bijzonder Uitje Koetsrit langs De Vecht dan nemen wij contact met je op!


 CORONABELEID

Wij nemen geen risico’s en zijn zeer zorgvuldig. Wij houden ons aan de actuele richtlijnen van het RIVM. Voor dit bijzondere uitje in Utrecht en omgeving hanteren wij max. 4 personen uit één huishouden. Met kleine kinderen max. 5 uit één huishouden. Twee tot drie personen hoeven niet uit één huishouden te zijn voor deze koetsrit.

Aantal personen coronabeleid koetsrit Amsterdam:
• 5 personen(met kleine kinderen) uit één huishouden
• 4 personen uit één huishouden
• 3 personen niet uit één huishouden
• 2 personen niet uit één huishouden

Uit één huishouden zijn er geen mondkapjes verplicht.

 

Koetsrit over de grachtengordel van Amsterdam. Stel je eens voor samen met je partner, familie, vrienden of vriendinnen in een Authentieke Koets over de Amsterdamse grachten. Klinkt dat niet als speciaal en origineel?!

Bijzonder uitje in Amsterdam koetsrit over de Amsterdamse Grachten

Origineel Uitstapje met een Wauw gevoel

Een koetsrit in een van onze rijtuigen over de Amsterdamse grachtengordel is puur genieten. Je voelt je speciaal al rijdend in het historische centrum over de grachten van Amsterdam. Het gekletter van de paardenhoeven over de keien en het geluid van de rollende koetswielen maken jullie belevenis compleet. Goed weer of minder mooi weer? Maak je daar vooral geen zorgen over. Mede afhankelijk van het jaargetijde heeft de koets een overkapping of is geheel gesloten. Jullie zijn in ieder geval beschermd tegen weer en wind. Het is comfortabel zitten en wollen dekens liggen altijd klaar.

Hier zullen jullie nog jaren over napraten!

In een Koets over de Amsterdamse grachten

Bijzonder uitje Amsterdam, koetsrit over de Amsterdamse grachtengordel

De Amsterdamse grachtengordel heeft veel verschillende architectuurstijlen, statige grachtenpanden met unieke gevels.

Het rijtuig staat voor jullie gereed!

bijzonder uitje amsterdam koetsrit

Na ongeveer anderhalf uur zijn wij weer terug op de afgesproken opstapplaats.

bijzonder uitje amsterdam koetsrit

Heb jij interesse in een Bijzonder Uitje - Koetsrit over de Amsterdamse grachtengordel?

Bel dan nu naar de Stalmeester:

Frank Weij 06-15015729

Of stuur ons jouw gegevens via ons formulier Contact Bijzonder Uitje Koetsrit over de grachten van Amsterdam dan nemen wij contact met je op!


 CORONABELEID

Wij nemen geen risico’s en zijn zeer zorgvuldig. Wij houden ons aan de actuele richtlijnen van het RIVM. Voor dit bijzondere uitje in Amsterdam hanteren wij max. 4 personen uit één huishouden. Met kleine kinderen max. 5 uit één huishouden. Twee tot drie personen hoeven niet uit één huishouden te zijn voor deze koetsrit.

Aantal personen coronabeleid koetsrit Amsterdam:
• 5 personen(met kleine kinderen) uit één huishouden
• 4 personen uit één huishouden
• 3 personen niet uit één huishouden
• 2 personen niet uit één huishouden

Uit één huishouden zijn er geen mondkapjes verplicht.