In combinatie met de salonboot van Uw Salonboot stellen wij u in staat om de Vechtstreek in al zijn pracht te ontdekken: zowel op als langs het water.

U wordt op onze Stalhouderij ontvangen met een kop koffie of thee en krijgt een rondleiding op ons bedrijf. U ziet onder andere onze bijzondere collectie koetsen. Hierna neemt u plaats in één van de rijtuigen en vertrekken wij voor een rit langs de Vecht met zijn mooie buitenplaatsen en theekoepels. Na ongeveer een uur komen wij aan in Vreeland. Hier kunt u ervoor kiezen om een lunch te nuttigen in bijvoorbeeld het pannenkoekenrestaurant of het prachtige restaurant De Nederlanden. Uiteraard kunt u ook een korte wandeling te maken door dit gezellige dorp. De keuze is aan u.

arrangemente-stalhouderijdezadelhoff-01

Hierna gaat u aan boord van de salonboot La Vita é Bella. Deze vaart u terug naar Breukelen. Aan boord kan desgewenst een hapje en een drankje worden verzorgd. Het zal u opvallen dat u vanuit de boot een heel ander beeld krijgt van de streek dan vanuit het rijtuig . Beiden geven u een geweldige indruk van de nostalgisch mooie omgeving.

Dit arrangement kan uiteraard verder worden ingevuld indien u specifieke wensen heeft. Afhankelijk van de precieze invulling zal ‘Op en Langs de Vecht’ minimaal 3 uur duren.

Dit arrangement is geschikt voor maximaal 12 personen. Minimaal 4 personen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen ook mogelijkheden.

Dit arrangement is te boeken bij  Uw Salonboot

Een verjaardag, kinderfeest, culinaire koetsrit langs de Vecht of superromantisch cadeau voor je geliefde? Stalhouderij De Zadelhoff biedt een uitgebreide mogelijkheid aan speciale arrangementen waarbij het mogelijk is een of meerdere koetsen te huren. Bekijk de speciale arrangementen op deze pagina of neem contact met ons op voor meer informatie over de verhuur van onze koetsen en onze arrangementen. Stalhouderij De Zadelhoff biedt u meer dan alleen de verhuur van een koets. Wij denken graag met u mee, en ieder arrangement is op uw specifieke wensen en ideeën af te stellen. Het huren van onze koetsen kan in heel Nederland en daarbuiten.

Wat is er mooier dan geliefden die dit met elkaar willen vieren? Wat is authentieker en puurder dan je lief verrassen met een romantische koetsrit?
Wij bieden u een unieke mogelijkheid.

Jullie worden verwelkomd op onze Stalhouderij met een kop koffie, thee of warme chocomelk. Indien gewenst krijgen jullie een rondleiding langs de paarden en koetsen.Wij zorgen dat jullie rijtuig klaar staat voor jullie. Jullie hoeven je niet druk te maken over regen of kou. Een overkapping, een wollen deken, wij regelen het. In de koets staat, al naar gelang jullie wensen, een fles bubbels of uiteraard iets zonder alcohol en een mand met lekkernijen. De rondrit langs De Vecht maakt de romantiek compleet. Langs boerderijen en villa’s waant u zich in uw koets in een andere wereld. Na ruim een uur zijn wij weer terug in Breukelen. Uiteraard kunnen wij u leuke suggesties geven voor een leuke bistro of een geweldig restaurant in de directe omgeving.

Wat maakt een wijnproeverij bijzonder?
De wijnen uiteraard, de kennis van de gastheer of gastvrouw, maar ook zeker de locatie.
Wij bieden u het allemaal.

In samenwerking met meerdere wijnkenners bieden wij u een wijnproeverij met prachtige wijnen op een bijzondere locatie. U wordt op onze Stalhouderij ontvangen met een kop koffie of thee en krijgt een rondleiding op ons bedrijf. U ziet onder andere onze bijzondere collectie koetsen. Vervolgens waant  u zich in de sfeer van vervlogen tijden wanneer wij u een rondrit bieden in een van onze rijtuigen. Een rondrit langs de rivier De Vecht met haar authentieke theekoepels en buitenplaatsen via het schilderachtige Loenen aan de Vecht. Teruggekomen in Breukelen staat de proeverij voor u klaar. Te midden van alle koetsen wordt u verwelkomd door uw gastheer of gastvrouw. In deze bijzondere ambiance maakt u kennis met evenzo bijzondere wijnen.

Het arrangement zal ongeveer 2 tot 4 uur duren. De prijs is afhankelijk van het aantal personen en uw specifieke wensen.

Net even anders netwerken met uw zakenpartners? Of wilt u uw familie verrassen met een geweldig dagje uit? Laat ons uw lunch tot een authentieke beleving maken.

U wordt op onze Stalhouderij ontvangen met een kop koffie of thee en krijgt een rondleiding op ons bedrijf. U ziet onder andere onze bijzondere collectie koetsen.Wij vertrekken voor een prachtige rit langs de Vecht met haar boerderijen en buitenplaatsen. In welke richting wij vertrekken is afhankelijk van uw restaurant keuze voor de lunch:

Optie 1 is in de richting Vreeland, via Nieuwersluis en Loenen aan de Vecht, naar restaurant De Nederlanden. Een exclusieve locatie voor uw (zakelijke) lunch. Hierna brengen wij u via een (gedeeltelijk) andere route terug naar onze Stalhouderij.

De tweede optie is via Maarssen naar Buitenplaats Slangevegt te gaan, een prachtige locatie die ook geschikt is voor een meer informele lunch. Hierna brengen wij u via een (gedeeltelijk) andere route terug naar onze Stalhouderij.

Beide routes geven u een goede indruk van de redenen dat de Vechtstreek tot de mooiste gebieden van Nederland wordt gerekend. Dit arrangement kan uiteraard verder worden ingevuld indien u specifieke wensen heeft. Afhankelijk van de precieze invulling zal het Luncharrangement De Nederlanden ongeveer 4 uur duren en het Luncharrangement Slangevegt ongeveer 3 uur.

Overdag geen tijd? Ook een arrangement met een diner behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

De Vechtstreek wordt tot de mooiste streken van Nederland gerekend. Het is een streek vol historische buitenplaatsen, schilderachtige dorpen, prachtige tuinen en monumentale boerderijen. Een nostalgische manier om deze schoonheid te ontdekken is dit te doen met een even zo nostalgisch voertuig: de koets. Wilt u graag echt weten welk verhaal er achter welk historisch gebouw schuilt? Wilt u weten hoe het was toen langs De Vecht geen auto’s reden, maar enkel paarden en koetsen?

Mevrouw drs. Juliette Jonker-Duynstee, kunsthistorica en kunsthistorisch gids weet alles van dit mooie stukje Nederland. Zij voegt zich graag bij uw gezelschap. Met op de achtergrond het geluid van de paardenhoeven, vertelt zij u graag waar u precies langs rijdt. Begeleiding van uw rit is ook mogelijk in het Engels of Frans.

Uiteraard kan ‘Met een gids langs De Vecht’ worden gecombineerd met een van onze arrangementen. Voor meer informatie of voor het reserveren kunt u contact met ons opnemen.