Net even anders netwerken met uw zakenpartners? Of wilt u uw familie verrassen met een geweldig dagje uit? Laat ons uw lunch tot een onvergetelijke beleving maken.

U wordt op onze Stalhouderij ontvangen met een kop koffie of thee en krijgt een rondleiding op ons bedrijf. U ziet onder andere onze bijzondere collectie koetsen. Wij vertrekken voor een prachtige rit langs de Vecht met haar boerderijen en buitenplaatsen.

Lunch Arrangement met Koetsrit langs De Vecht

In welke richting wij vertrekken is afhankelijk van uw restaurant keuze voor de lunch:

  1. In de richting Vreeland, via Nieuwersluis en Loenen aan de Vecht, naar restaurant De Nederlanden. Een exclusieve locatie voor uw (zakelijke) lunch. Hierna brengen wij u via een (gedeeltelijk) andere route terug naar onze Stalhouderij.
  2. Via Maarssen naar Buitenplaats Slangevegt te gaan, een prachtige locatie die ook geschikt is voor een meer informele lunch. Hierna brengen wij u via een (gedeeltelijk) andere route terug naar onze Stalhouderij.

Beide routes geven u een goede indruk van de redenen dat de Vechtstreek tot de mooiste gebieden van Nederland wordt gerekend. Dit arrangement kan uiteraard verder worden ingevuld indien u specifieke wensen heeft. Afhankelijk van de precieze invulling zal het Luncharrangement De Nederlanden ongeveer 4 uur duren en het Luncharrangement Slangevegt ongeveer 3 uur.

Overdag geen tijd?

Ook een arrangement met een diner behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Heeft u interesse in een Lunch of Diner Arrangement met Koetsrit?

Bel dan nu naar:

Stalmeester Frank 06-15015729

Of stuur ons uw gegevens via ons formulier Contact voor Arrangement dan nemen wij contact met u op!