In ons archief kunt u alle reacties van onze klanten en oude nieuwsbrieven lezen.

Emilieke en Matthijs - Trouw

"Jullie waren super, service helemaal zoals verwacht top! Paarden mooi en mooie koets, krijgen we ook erg veel vragen over dus dat is weer mondelinge reklame voor jullie. Jullie nogmaals bedankt voor de goede service en de volgende keer als we weer gaan trouwen zijn jullie er zeker ook weer bij ;-)"


met vriendelijke groet, Emilieke

Reactie van Frank en Suzanne - Trouw

"Hartelijk dank voor je gelukswensen en grote dank voor de fantastische bijdrage van jullie kant. Het was echt helemaal top! Jouw mensen deden het fantastisch en ik kan geen tips ter verbetering van jullie service bedenken."


Frank en Suzanne

Daphne en Willem - Trouw

"Mede dankzij jullie hebben we een geweldige dag gehad. Als klein meisje hoopte ik al ooit te trouwen in een witte koets met Friese paarden en dankzij jullie is deze wens in vervulling gegaan. De mensen die dit (en foto's hiervan) hebben gezien zeggen ook allemaal dat het een prachtig plaatje was met de koets en de paarden erbij. Nogmaals bedankt voor de geweldige service, voorafgaand aan en op onze grote dag. We zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen die erover denken in een koets te trouwen!"


Met vriendelijke groet, Daphne en Willem

Reactie van Marcel en Tamara - Trouw

"Jullie hebben er mede voor gezorgd dat we een onvergetelijke en super mooie dag hebben gehad! Ondanks de regen in de ochtend van onze trouwdag hebben we geen chagrijnige gezichten gezien en de paarden gedroegen zich ook super. Kortom wij waren helemaal blij met jullie!"


Marcel en Tamara

Pollanna en Steven - Trouw

"Jullie service was perfect en wij zijn nog steeds stapelverliefd op die twee brave paarden van jullie die zo hun best hebben gedaan voor onze dag. Ze hebben letterlijk geen stap verkeerd gezet op de pond!"


Groet, Pollyanna

Reactie Dilek en Cihan - Trouw

"Het was net een sprookje waarin wij de prins en prinses waren. Wij worden er soms nog stil van omdat het te mooi was om waar te zijn. Alles ging zoals ik van mijn trouwdag had gedroomd. Jullie hebben er mede voor gezorgd dat het een dag was die wij en onze dierbaren nooit zullen vergeten."

Dilek en Cihan

Wouter en Linda - Trouw

"De koetsrit was echt een sprookje; we hebben echt enorm genoten! Alles is helemaal naar wens verlopen. Jullie zijn erg professioneel."


Groetjes, Wouter en Linda

Reactie Hr. Hoegen Dijkhof - Exclusief

"Onze ervaringen met Stalhouderij de Zadelhoff zijn niets dan positief te noemen. Prachtige locatie aan de Vecht, goed bereikbaar per auto of boot, een fantastische collectie fraaie en goed onderhouden blinkende koetsen, de paarden zien er altijd perfect uit en het personeel is bekwaam, vriendelijk en hoffelijk. Dit bedrijf bevelen wij dan ook ten zeerste aan voor bijzondere evenementen, waarbij u absoluut goed voor de dag wilt komen."


Hr. Hoegen Dijkhof

Elja en Sander - Trouw

"Langs deze weg willen wij jullie hartelijke bedanken voor de fantastische bijdrage die jullie aan ons huwelijk hebben gegeven; we hebben de tocht en aankomst als zeer bijzonder ervaren. Het rijtuig, de paarden en jullie zagen er tip top uit waarvoor nog de complimenten. We zullen jullie bedrijf bij iedereen aanraden!"


Elja & Sander

Reactie Jessica Vosmeer - De Tocht - Cultuurhuis Stefanus - Exclusief

"De koetsen waren ontzettend populair, trokken alle aandacht en jullie hebben een fijne, geruststellende houding en werkwijze. Dat heb ik als erg fijn ervaren. Alles zag er goed en uitgewerkt uit. Service is dus prima. Dank voor de fijne samenwerking en veel plezier verder met jullie bijzondere werk. Ik zal bij de organisatie van toekomstige evenementen aan jullie stalhouderij denken."

Jessica Vosmeer - De Tocht - Cultuurhuis Stefanus

Cor en José - Trouw

"We zijn uiterst tevreden en jullie hebben een grote bijdrage geleverd aan de bijzondere dag van onze dochter Gabrielle en schoonzoon Chris. Hun mooiste dromen zijn waargemaakt. De koets met het vierspan overtrof zelfs de droom van onze dochter en ook de hartelijkheid van jullie allemaal was geweldig. Ook wij als ouders vonden het machtig mooi. We willen graag mooie foto's toesturen, maar het paar is momenteel op huwelijksreis . Daarna komen de foto's van de fotograaf en daar zullen we beslist diverse mooie plaatjes van toesturen. Het was geweldig, bedankt Martin en ook dank aan het lieve stoere meisjes team."


Cor & José

Reactie Antonium uitvaartverzorging - Rouw

"Een ieder … van familie tot medewerkers crematorium … is meer dan vol lof over de wijze van optreden c.q. de uitstraling die jullie hebben tentoongesteld … het was voor vele Schiedammers cultuursnuiven langs de weg … veel foto’s en filmpjes zien maken met ’t mobieltje. Zal zien dat ik jullie meer kan aanbevelen. Veel succes en alle goeds!"

Met vriendelijke groet, Ton van der Horst, Antonium uitvaartverzorging

Geert-Jan en Tanja - Trouw

"We hebben genoten van de rit met de koets! Na wat stress van het aankleden was de tour een aangename ontspanning en wat ons opviel was dat je zoveel contact met iedereen hebt, zelfs de mensen in de bootjes op de Vecht zwaaiden spontaan. Gisteren was ik even op de Kerkbrink en mensen hadden ons gezien en vonden het ook prachtig! En zo voelden wij ons ook. Wat ons zo opviel aan jullie service is de flexibiliteit van het programma, we hebben z'n 3x gewisseld (i.v.m. braderie in Loenen en het slapen van ons zoontje), dat was heel prettig. Tijdens de toer waren jullie heerlijk relaxed en ook het groeten van de paarden bij aankomst van Nyenrode was een lieve tip! Wij zijn heel dankbaar dit met jullie gedeeld te mogen hebben."


Geert-Jan en Tanja

Reactie Elles en Danny + familie - Rouw

"Iedereen heeft de uitvaart prachtig gevonden. De koets met paarden die uit de mist kwam rijden, maakte het tot een mooi geheel. Het was helemaal zoals mijn moeder gewenst heeft. Dank u wel"

Elles en Danny + familie

Reactie van Richard en Tanya - Trouw

"Wij zijn terug gekeerd van onze Honeymoon. De gehele dag is fantastisch verlopen en jullie bijdrage heeft daar zeker een groot aandeel in. Wanneer er geschikte documentatie is aangaande beeldmateriaal zullen wij dit aan jullie door sturen om zo andere mensen een net zo mooi moment op de dag te kunnen brengen."


Richard en Tanya

Reactie Spierings Kok Lempkes - Rouw

"Ik wil de koetsier en de voorloper ontzettend bedanken voor de fijne samenwerking op vrijdag 15 juli bij de uitvaart. Ik vond het een hele belevenis, maar dankzij uw medewerkers is het allemaal in orde gekomen. Mijn complimenten"

Sylvia Maas, uitvaartverzorging Spierings, Kok en Lemkes Amsterdam

Reactie van Claire - Trouw

"Samen met Martin van Stalhouderij De Zadelhoff rijden we ontspannen over ons prachtige eiland Schiermonnikoog. We Trouwen in een koets. Het is mooi, bijzonder, anders. Het is speciaal. Je straalt van het zitten naast de mooiste man in de wereld, je straalt omdat je samen gelukkig bent en dat wil je aan iedereen laten zien. Je bent voor een dag echt een prinses, je trouwt in een koets."


Claire

Reactie Thea Putman - Rouw

"Als werknemer bij een uitvaartondernemer in Bussum heb ik reeds enkele keren gebruik gemaakt van de rouwkoets met twee paarden van Stalhouderij De Zadelhoff. Klantvriendelijk, maar vooral de goede verzorging van de paarden vind ik een pré. De samenwerking heb ik als positief ervaren en ik zal hen zeker nog eens benaderen."

Thea Putman / Uitvaartverzorger