Bij Stalhouderij De Zadelhoff werken we vanuit de liefde voor het authentieke en met passie en vakmanschap om ieder evenement tot in de perfectie te verzorgen. Sinds 1995 verzorgen wij op een professionele en stijlvolle wijze de verhuur van rijtuigen voor bruiloften, evenementen, jubilea en uitvaarten. Ieder aspect van het vervoer is op uw specifieke wensen en ideeën  af te stellen. Het staat u altijd vrij om contact met ons op te nemen zodat wij u meer informatie kunnen verstrekken.


Bezoek onze Stalhouderij in Breukelen

Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak om onze Stalhouderij, prachtig gelegen aan de Vecht in Breukelen, te komen bezoeken. Wij zijn alle dagen van het jaar bereikbaar. Vul het contactformulier in of stuur ons een mailtje en wij bellen u terug voor een vrijblijvende afspraak of meer informatie over onze diensten.

Graag tot ziens bij Stalhouderij De Zadelhoff!

Voor verhuur van koetsen:

Stalhouderij De Zadelhoff
Frank Weij
Zandpad 34a
3621 ND Breukelen
T: +31 (0) 6 15 01 57 29
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
BTW-nummer: NL8007.03.133.B.01
Kvk-nummer: 33280378

Voor verhuur van het koetshuis

Gaat u naar https://www.koetshuisdezadelhoff.nl/


Komt u langs! Neem dan onze routebeschrijving mee.

NB Wij ontraden u uw GPS te gebruiken daar deze u door het dorp Breukelen leidt waar het verkeer in de smalle straten altijd vast loopt. Volgens afspraak met de Gemeente adviseren wij u dringend gebruik te maken van de bovenstaande routebeschrijving. Tevens komt het voor dat navigatiesystemen ons adres niet herkennen.