Geef uw dierbare een prachtig laatste eerbetoon en neem afscheid op een stijlvolle en waardige manier. Stalhouderij De Zadelhoff wil u hier graag in bijstaan en verhuurt diverse authentieke rouwkoetsen en boeren oogstwagens die u in staat stellen de overledene de begrafenis te geven die hij of zij verdient. Stalhouderij De Zadelhoff biedt u meer dan alleen de verhuur van een rouwkoets. Wij denken graag met u mee en ieder aspect van het rouwvervoer is op uw specifieke wensen en ideeën af te stellen. Het huren van een rouwkoets kan in heel Nederland en daarbuiten.

U kunt bij ons kiezen voor een traditionele witte of een zwarte rouwkoets met of zonder bijhorende gordijnen en kleden, een grijze of zwarte open rouwkoets of voor sobere boeren oogstwagens die kunnen worden ingezet als rouwkoets.

Naast rouwkoetsen beschikken wij over verschillende volgkoetsen. Deze zijn met gordijnen te blinderen om u de nodige privacy te geven tijdens deze persoonlijke plechtigheid.

Download HIER ons inkijkexemplaar voor uw tablet of smartphone. VTU-logo

rouwkoets zwart bloemenwagen stalhouderij

uitvaartkoets zwart open

witte begrafeniskoets huren stalhouderij

Oogstwagen als rouwkoets, boerenwagen grijs stalhouderij de zadelhoff

rouwkoets grijze stalhouderij

rouwkoets platte wagen stalhouderij

De professionele en gekwalificeerde koetsiers gaan gekleed in traditionele rouwkleding en voor de bloemen beschikken wij over een speciale bloemenkoets. Het is eveneens mogelijk om de paarden met stijlvolle rouwkleden te laten bedekken en van pluimen te voorzien.

rouwkoets voor kerk met  stalhouderijdezadelhoff

Uitvaar met koets

Marlijn Franken "Ramses Shaffy - laatste eer"