Tjebbe 500 stamt uit een zeer predicaat-rijke moederlijn . Zijn moeder is de zeer rastypische 1e premie-stermerrie , Femke van Stal Zadelhoff. Grootmoeder is Frigga fan Synaeda (Kroon, Preferent) en overgroot moeder is de bekende Pyrrha fan Synaeda, Model, Preferent en Prestatie! Zijn vader is Bartele 472, die we natuurlijk allemaal kennen als super sport-vererver.

Tjebbe 500

Deze hengst is een stoere verschijning. Gebouwd zoals een Fries gebouwd moet zijn. Hij beschikt over een sterk lichaam en hij gebruikt zijn achterbenen uitstekend. Tjebbe kan veel kracht, souplesse en vitaliteit aan uw merrie toevoegen.

Tjebbe 500 is gestationeerd en wordt getraind op  hengstenhouderij De Nieuwe Heuvel in Lunteren en staat daar ter dekking.

Voor dekinformatie : www.denieuweheuvel.com

Kom hem bewonderen op de hengstenshow op 23 februari 2019 vanaf 19:30 of op 22 april 2019 (2e paasdag) vanaf 12 uur op De Nieuwe Heuvel.

Tjebbe 500 in de sport

Tjebbe toonde zich in het CO een hele fijne hengst om mee te werken. De jury heeft over zijn prestaties geen twijfel gehad. Hij beweegt erg gemakkelijk en kan net als zijn vader uitstekend schakelen.

Tjebbe 500 wordt momenteel met succes uitgebracht in de dressuursport door Sabine van de Loenhorst van De Nieuwe Heuvel.

Tjebbe 500 op parcour

Tjebbe 500 Fries paard

Tjebbe Goedgekeurd

Ras:  Fries
Geboortedatum:  2014
Stokmaat:  1.65 m
Rasnummer:  500
Fokker:  Stalhouderij de Zadelhoff, Breukelen

 

friespaard tjebbe 500