stalhouderijdezadelhoff home header

In combinatie met de salonboot van Uw Salonboot stellen wij u in staat om de Vechtstreek in al zijn pracht te ontdekken: zowel op als langs het water.

U wordt op onze Stalhouderij ontvangen met een kop koffie of thee en krijgt een rondleiding op ons bedrijf. U ziet onder andere onze bijzondere collectie koetsen. Hierna neemt u plaats in één van de rijtuigen en vertrekken wij voor een rit langs de Vecht met zijn mooie buitenplaatsen en theekoepels. Na ongeveer een uur komen wij aan in Vreeland. Hier kunt u ervoor kiezen om een lunch te nuttigen in bijvoorbeeld het pannenkoekenrestaurant of het prachtige restaurant De Nederlanden. Uiteraard kunt u ook een korte wandeling te maken door dit gezellige dorp. De keuze is aan u.

arrangementen met salon boot stalhouderij de zadelhoff

Hierna gaat u aan boord van de salonboot La Vita é Bella. Deze vaart u terug naar Breukelen. Aan boord kan desgewenst een hapje en een drankje worden verzorgd. Het zal u opvallen dat u vanuit de boot een heel ander beeld krijgt van de streek dan vanuit het rijtuig . Beiden geven u een geweldige indruk van de nostalgisch mooie omgeving.

Dit arrangement kan uiteraard verder worden ingevuld indien u specifieke wensen heeft. Afhankelijk van de precieze invulling zal ‘Op en Langs de Vecht’ minimaal 3 uur duren.

Dit arrangement is geschikt voor maximaal 12 personen. Minimaal 4 personen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen ook mogelijkheden.

Dit arrangement is te boeken bij  Uw Salonboot