stalhouderij de zadelhoff uitvaart met koets

Een waardig afscheid staat voorop als er een dierbare van u is overleden. Rouwvervoer is hierbij een belangrijk en essentieel onderdeel. Een rouwkoets huren voor een uitvaart maakt de plechtigheid eervol en speciaal. De kosten van het huren van een begrafeniskoets worden o.a. bepaalt door de keuzes die u maakt uit de verschillende mogelijkheden die er zijn.

Wij hebben voor u een keuze uit 6 verschillende koetsen en/of wagens om uw dierbare tijdens de uitvaart te vervoeren naar de laatste rustplaats.

Onze Rouwkoetsen

  1. Gesloten Zwarte Rouwkoets
  2. Open Zwarte Rouwkoets
  3. Witte Rouwkoets
  4. Unieke Grijze Rouwkoets
  5. Grijze Oogstwagen
  6. Platte Boerenwagen

 

Afhankelijk welke uitvaartkoets u kiest, heeft u de keuze voor een tweespan of vierspan Friese paarden. De Oogstwagen en de Boerenwagen worden veelal met twee paarden gespannen.

witte open rouwkoets met vierspan

Onze Open Zwarte Rouwkoets kan ook worden gebruikt als Bloemenkoets. De Gesloten Zwarte Koets met Bloemenkoets worden vaak als combinatie gehuurd voor een uitvaartstoet. Dit maakt de uitvaart extra plechtig, groots en betekenisvol.

De paarden kunnen met witte of zwarte dekkleden worden bedekt met bijpassende pluimen op het hoofd.

Onze koetsier is altijd in gepaste kostuum gekleed. Ook als u een voorloper wenst bij de begraveniskoets is deze gekleed in passende kledij. Kiest u voor een sobere of ingetogen uitvaart met Oogstwagen dan gaat de koetsier gekleed in traditionele boerenrouwkleding.

Volgkoets huren

U kunt naast het huren van een rouwkoets ook één of meerdere volgkoetsen huren om de nabestaanden te vervoeren naar de laatste rustplaats van uw dierbare. Wij kunnen de volgkoetsen voorzien van gordijnen indien er privacy is gewenst tijdens de plechtigheid.

Alles op uw wens af te stemmen

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen zijn er veel keuzes die de kosten kunnen bepalen van het huren van een Rouwkoets.

Heeft u interesse in het huren van een koets voor een uitvaart?

Bel dan nu naar de Stalmeester:

Frank Weij 06-15015729

Of stuur ons een bericht via ons formulier Offerte Rouwkoets Aanvragen