stalhouderij de zadelhoff uitvaart met koets

Steeds vaker is er de wens om als laatste rustplaats in de natuur te worden begraven. Dit wordt natuurbegraven genoemd. Er zijn verschillende natuurgebieden in Nederland die hiervoor beschikbaar zijn gesteld. Een gedachte van natuurbegraven is ons lichaam terug te geven aan de natuur. Het is immers een natuurlijk proces in ons leven.

Persoonlijke Uitvaart

Op een natuurbegraafplaats worden natuurlijke en afbreekbare materialen gebruikt. Bij natuurbegraven wordt er meestal geen rouwauto ingezet om de overledene naar de laatste rustplaats te begeleiden. Een uitvaart is natuurlijk heel persoonlijk. Wij bieden u de mogelijkheid paard en wagen te huren om uw dierbare in authentieke stijl een laatste eerbetoon te geven. U kunt kiezen uit onze boeren oogstwagen of boeren platte bandenwagen.

Natuurbegraven met Boeren Oogstwagen

natuur begraven met boeren oogstwagen

Onze boeren oogstwagen wordt bespannen met twee paarden waarbij de koetsier op de bok zit. De koetsier kan gekleed gaan in traditionele boerenrouwkleding. De boeren oogstwagen kan worden voorzien van lage zijschotten waardoor de kist zichtbaar is. Boeren oogstwagen met lage schotten kunt zien op Oogstwagen als rouwkoets

Voor natuurbegraven is de boeren oogstwagen een zeer passende rouwkoets.

Natuurbegraven met Boeren Platte Bandenwagen

natuur begraven met platte boeren wagen

De platte boeren wagen wordt altijd met twee paarden bespannen. De koetsier kan hierbij gekleed gaan in traditionele boerenrouwkleding. Ook is er de keuze voor andere traditionele rouwkleding tijdens de plechtigheid.

Onze boeren platte wagen is een veel gevraagde rouwkoets voor natuur begraven.

Wilt u ook een Oogstwagen of Boeren wagen voor Natuurbegraven?

Samen begeleiden wij uw dierbare met onze boeren platte wagen of oogstwagen naar zijn of haar laatste rustplaats in de prachtige natuur. Het huren van paard en wagen kan in heel Nederland!

Voor meer informatie kunt u telefonisch opnemen met Stalmeester

Frank Weij 06-15015729

Of stuur ons een bericht via het formulier Paard en Wagen Natuur begraven