stalhouderij de zadelhoff, koetsverhuur

Koetsrit langs De Vecht. Samen met je partner, familie, vrienden of vriendinnen in een Authentieke Koets langs boerderijen en villa‚Äôs wanen jullie je in een andere wereld. 

bijzonder uitje utrecht koetsrit langs devecht

Maak jouw Uitje Speciaal

Een rondrit in een van onze rijtuigen langs De Vecht is volop genieten. Je voelt je speciaal al rijdend in deze historische omgeving met haar unieke cultuurlandschap, statige monumenten en mooie groene parkbossen. Het gekletter van de paardenhoeven en het geluid van de rollende koetswielen maken de belevenis compleet. Weer of geen weer. Maak je daar vooral geen zorgen over. Onze koetsen hebben een overkapping. Jullie zijn beschermd tegen weer en wind. Het is comfortabel zitten en wollen dekens liggen altijd klaar.

Rondleiding op de Stalhouderij

bijzonder uitje utrecht stalhouderij de zadelhoff

Een rondleiding op de Stalhouderij is inbegrepen als je de Koetsrit langs de Vecht bij ons boekt. De stallen in en langs de Friese paarden en onze grote collectie koetsen bekijken is al een belevenis opzich.

Het rijtuig staat klaar voor jullie!

bijzonder uitje amsterdam utrecht koetsrit

Geef van te voren aan indien jullie iets willen nuttigen tijdens deze bijzondere koetsrit. Een fles bubbels, drankjes zonder alcohol samen met diverse versnaperingen is allemaal mogelijk. Na ongeveer anderhalf uur zijn wij weer terug in Breukelen. Wij hebben verder altijd goede suggesties voor een leuke bistro of een geweldig restaurant in de directe omgeving.

bijzonder uitje utrecht amsterdam koetsrit

Heb jij interesse in een Bijzonder Uitje - Koetsrit langs De Vecht?

Bel dan nu naar de Stalmeester:

Frank Weij 06-15015729

Of stuur ons jouw gegevens via ons formulier Contact Bijzonder Uitje Koetsrit langs De Vecht dan nemen wij contact met je op!