Interesse in een Wijnproeverij?

Wat maakt een Wijnproeverij bijzonder hier aan De Vecht?

De wijnen uiteraard, de kennis van de gastheer of gastvrouw, maar ook zeker de locatie hier in Breukelen nabij Utrecht. Wij bieden u het allemaal.

Wijnproeverij arrangement met Koets Utrecht / Breukelen

In samenwerking met meerdere wijnkenners bieden wij u een wijnproeverij met prachtige wijnen op een bijzondere locatie.

U wordt op onze Stalhouderij ontvangen met een kop koffie of thee en krijgt een rondleiding op ons bedrijf. U ziet onder andere onze bijzondere collectie koetsen. Vervolgens waant u zich in de sfeer van vervlogen tijden wanneer wij u een rondrit bieden in een van onze rijtuigen.

Een rondrit langs de rivier De Vecht met haar authentieke theekoepels en buitenplaatsen via het schilderachtige Loenen aan de Vecht. Teruggekomen in Breukelen staat de proeverij voor u klaar. Te midden van alle koetsen wordt u verwelkomd door uw gastheer of gastvrouw. In deze bijzondere ambiance maakt u kennis met evenzo bijzondere wijnen.

Een bijzonder uitje

Onze Wijnproeverij met Koetsrit langs De Vecht is leuk, leerzaam en bijzonder om met collega's, familie of vrienden te beleven. Reserveren kan nagenoeg voor ieder moment. Het arrangement zal ongeveer 2 tot 4 uur duren. De prijs is afhankelijk van het aantal personen en uw specifieke wensen.

Heeft u interesse in een Wijnproeverij met Koetsrit?

Bel dan nu naar:

Stalmeester Frank 06-15015729

Of stuur ons uw gegevens via ons formulier Contact voor Wijnproeverij Arrangement dan nemen wij contact met u op!