Frank WeijStalmeester en verantwoordelijk, samen met echtgenote Francis, voor de dagelijkse leiding over de stalhouderij en de training van de paarden/medewerkers. In Deurne de opleiding instructeur all-round met als specialisatie 4-span rijden gedaan. Met mennen begonnen in 1975 bij een stalhouderij in Haarlem. Studie lerarenopleiding Engels/Frans afgebroken om zijn passie te volgen namelijk koetsier worden.

In 1984 begonnen als beroepskoetsier bij Heineken. Met de Shires dagelijks door Amsterdam gereden en met de brouwerijaanspanningen alle uithoeken van Nederland bezocht. Meerdere opleidingen gedaan waaronder 6-span rijden bij IJsbrand Chardon. Vervolgens samen met echtgenote een privé stoeterij/menstal gerund in Wenum-Wiesel en veelvuldig met verschillende aanspanningen in binnen-en buitenland geweest.

Daarna bij de Koninklijke Stallen Den Haag een prachtige tijd gehad; de puntjes op de i gezet op de bok als koetsier en op het paard als postiljon. Zowel in de training als tijdens officiële gelegenheden vele soorten aanspanningen gereden.

In de vrije tijd eventing gedaan maar nu fulltime als werk/hobby Stalhouderij De Zadelhoff.