Naast de hier voorgestelde medewerkers en vrijwilligers heeft de stalhouderij nog een aantal koetsiers welke op oproepbasis werken en nog een aantal vaste ruiters die onze Friesen maar al te graag hun beweging geven en tevens als hulpkoetsier mee gaan op rit.

Al met al een flink team van enthousiastelingen dat er voor zorgt dat elke rit goed is voorbereid, veilig en professioneel verloopt en graag de liefde voor koets en paard met u deelt.

Frank WeijStalmeester en verantwoordelijk, samen met echtgenote Francis, voor de dagelijkse leiding over de stalhouderij en de training van de paarden/medewerkers. In Deurne de opleiding instructeur all-round met als specialisatie 4-span rijden gedaan. Met mennen begonnen in 1975 bij een stalhouderij in Haarlem. Studie lerarenopleiding Engels/Frans afgebroken om zijn passie te volgen namelijk koetsier worden.

In 1984 begonnen als beroepskoetsier bij Heineken. Met de Shires dagelijks door Amsterdam gereden en met de brouwerijaanspanningen alle uithoeken van Nederland bezocht. Meerdere opleidingen gedaan waaronder 6-span rijden bij IJsbrand Chardon. Vervolgens samen met echtgenote een privé stoeterij/menstal gerund in Wenum-Wiesel en veelvuldig met verschillende aanspanningen in binnen-en buitenland geweest.

Daarna bij de Koninklijke Stallen Den Haag een prachtige tijd gehad; de puntjes op de i gezet op de bok als koetsier en op het paard als postiljon. Zowel in de training als tijdens officiële gelegenheden vele soorten aanspanningen gereden.

In de vrije tijd eventing gedaan maar nu fulltime als werk/hobby Stalhouderij De Zadelhoff.

Francis WeijPart time medewerkster stalhouderij. Francis heeft de grafische MTS afgerond en is al vanaf 1980 actief in de paarden. Ze heeft samen met echtgenoot Frank 10 jaar een privé stoeterij/menstal gerund en samen hebben ze 3 kinderen. Ze doet een groot gedeelte van de administratie maar is ook regelmatig op stal te vinden. Ze werkt het liefst op de achtergrond, overal waar ze nodig is.

Als hobby rijdt ze haar paard op Z niveau en regelmatig op de Friezen van de stalhouderij.

Joyce PeegelsPart time medewerkster stalhouderij. Joyce is al sinds 2009 werkzaam voor onze stalhouderij. Ze heeft de HBO opleiding Dier- en Veehouderij gevolgd en is in het bezit van het menbewijs en natuurlijk vakdiploma veetransport. U kunt haar op de koets in actie zien als koetsier, hulpkoetsier of op een paard als postiljon. Ook zij zorgt voor afwisseling in de training door de paarden onder het zadel te rijden.

Ze neemt vaak een weekenddag voor haar rekening en verzorgt dan niet alleen de paarden maar ook de koeien en schapen.

Annemarie HeerschopPart time medewerkster stalhouderij sinds 2011. Ze heeft een opleiding aan de Middelbare Landbouwschool gevolgd en heeft het vakdiploma veetransport in haar bezit. Behalve haar doordeweekse dagen is ze bijna elke zondag te vinden op de stalhouderij voor de verzorging van de paarden, koeien en schapen. Op het rijtuig kunt u haar tegenkomen als koetsier, hulpkoetsier of op het paard als postiljon.

Regelmatig rijdt zij de paarden onder het zadel in de buitenbak of tijdens een buitenrit met één van haar twee dochters.

Andries ZandeeMedewerker stalhouderij op oproepbasis. Andries heeft jarenlange ervaring in de paarden en is specialist in de fokkerij van Friese paarden. We maken graag gebruik van zijn kennis.

Hij gaat vaak mee met uitvaarten als voorloper en doet dit altijd uiterst vakkundig en met het grootste respect naar de betrokkenen.